Brandveiligheid

Voor extra veiligheid

Bij brand komt de veiligheid van mens, natuur of eigendom in gevaar. Passieve brandveiligheid speelt daarom mede een ​​cruciale rol in de technische isolatie. De huidige wettelijke voorschriften en eisen die gesteld worden aan bestaande en nieuwe objecten vereisen hoogwaardige passieve brandbeveiligingsproducten – deze vind je vanzelfsprekend bij B + M isol!

Oplossingen voor maximale brandveiligheid

B + M isol is jouw partner voor preventieve passieve brandveiligheid. Door onze directe samenwerking met alle vooraanstaande fabrikanten, bieden wij professionele systemen en oplossingen voor vrijwel elk brandwerend vraagstuk. Wij bieden een compleet assortiment voor het beschermen van draagconstructies, het brandwerend afdichten van technische installaties, en vanzelfsprekend hoogwaardige brandwerende isolatie producten, kortom oplossingen vanaf de constructie tot de brandwerende deur met alle componenten en alles daar tussen in.

Met systemen voor passieve brandveiligheid wordt voorkomen dat rook en vuur zich snel verspreiden, worden eigendommen beschermd, schades voorkomen en levens gered. Dit zorgt voor extra veiligheid.

Voordelen van professionele brandbeveiliging

  • Alle producten en systemen onder één dak
  • Projectgebonden advies
  • We delen graag onze kennis
  • Veelal directe levering uit voorraad

Ons team heeft jarenlange praktijkgerichte ervaring en expertise op het gebied van brandveiligheid en de complexe wet- en regelgeving. Wij voorzien je van deskundig advies en technische ondersteuning. Zo vinden we samen de beste totaaloplossing voor jouw projecten.

Brandbeveiliging